tiistai 26. kesäkuuta 2012

Smoothiebuumi.

Uusi blender on ollut ah niin ahkerassa käytössä nyt, ai että mitä herkkuja! 

Täältä kokeilen erilaisia: Smoothie-ohjeita

Nyt kokeilussa tämä:

ViherSmoothie 2

  • 1 dl pinaattia
  • 1 banaani
  • 1/2 dl mangoa
  • 1 dl vettä
  • 1 dl valitsemaasi jogurttia
  • 1/2 dl jäitä 
Paitsi että jätin tästä pois jugurtin ja jäät. :D Ja mangosta käy mangosose. Tää maistuu ihan vaan banaanille mutta tää on ihan vihreää. Why not.

http://blackeiffel.blogspot.fi/2011/01/smoothies.html


Lisäksi tein leipäjuusto-suolapähkinä-ananassalaatin, oi mitä herkkua! Tai siis olin hirveän fiksu ja tein niin, että salaatti + kurkku isoon kippaan ja sieltä otan ja lisään muut lisukkeet. Kun muuten esim. pähkinät vettyisivät ja huomenna salaatti olisi ihan kauheaa. Lisäksi otin tomaattikastikkeessa lilluvia härkäpapuja, niitä voin lisätä huomenna salaattiini. Naminami.

Sinkkunaisella on nyt joku ihme terveys- & vihreyskausi. Olen vähentänyt merkittävästi lihan ja kanan syömistä, koska niiden syöminen aiheuttaa aina huonon omatunnon ja pahan mielen. Kalaa en osaa laittaa joten sitäkään ei tule kauheasti nautittua. Kokonaan vegeksi en ajatellut ruveta, kyllä minä syön vieraissa sitä mitä nokan eteen tarjoillaan. Ja jos kokkaan lihasta niin ostan luomua. Onhan se aevan helvetin kallista mutta sitä tulee ostettua niin harvoin ettei se talouttani kaada.

http://www.hdiphonewallpapers.us/cartoon-phone-wallpapers/happy-cow-148332.html

2 kommenttia:

  1. arvostan sun vegaanilinjaa ;)

    VastaaPoista
  2. Pitää itekki vähä selailla nettii jos löytyis jotain hyvii smoothie-ohjeita! Blenderi oli hyvä hankinta, eiks nii? Lihan ja kanan välttämisestä tuli mieleen, että ite oon ainakin ottanut ravintolassa yhä useimmin kalaa ja se on kyllä välillä parempaa kuin mikään sisäfilepihvi! Itsehän en osaa kalaa käsitellä YHTÄÄN ;P
    -bib

    VastaaPoista