torstai 2. elokuuta 2012

Jatkoavautumista & uusi blogi!

Kenties luulitte jo päässeenne minusta..

Mutta!

Enpäs lopettanut vielä! :D

Uusi blogi on nyt pystyssä. Ja nimi on aivan aivoton:
Eli kirkupollo.


Weheartit / Owl


En tiedä vielä, jatkanko täällä avautumistani.
Sen kai näkee sitten.

Onhan tästä tullut melkoinen henkireikä, tänne voi jättää koko taakkansa menettämättä pahemmin julkisuuskuvaansa. Tai no, pikkusiskot sekä pari ystävää tänne ovat löytäneet ja tietävät nyt, kuinka nösnö olen sisimmässäni.
Ehkä kestän sen.
Kunhan eivät kerro eteenpäin! (;


Weheartit.com / Pussy


Nyt haluan kuitenkin vielä kirjoittaa tänne sellaisesta, josta en voi kirjoittaa mihinkään muualle! Nimittäin täällä jo surullisen kuuluisastakin ex-miesystävästäni.

Osuimme hänen kanssaan samaan aikaan kaupan parkkipaikalle. Hän ei onneksi sentään nähnyt minua, mutta minä näin kyllä hänet. Olivat uuden morsiamen kanssa siinä kävelemässä autolle päin.


Weheartit.com / Ex

Ja jäädyin: En olisi ikinä tunnistanut tuota miestä häneksi ellei hän olisi ollut ex-autoni (se mikä on sun, on mun) vieressä!

Lopullisesti välirikostamme on itseasiassa tänään tasan 8 kuukautta. Hän oli silminnähden laihtunut, kasvattanut todella massiivisen parran sekä pukeutui.. Oudosti. Siis aivan erilaisesti kun olisin villeimmissä kuvitelmissanikaan voinut ajatella!

Ja minulle tuli hyvä fiilis.

Tajusin kuinka vapauttava ja hyvä asia eromme on näin pidemmässä juoksussa ollut meille molemmille. Olemme molemmat tässä vaiheessa jo löytäneet iloa muista asioista ja ihmisistä, olemme saaneet uudistua ihmisinä aivan eri tavalla kuin yhdessä ollessamme.

Olenkin usein sanonut, etten saanut olla minä hänen kanssaan. Hän en kestänyt sitä, että kasvoin ja kehityin ihmisenä, että uudistuin.

Nyt kun asiaa ajattelee, enhän minäkään kestänyt hänen uudistumistaan. Ei hänkään saanut olla sitä, mitä haluaisi minun kanssani. Olimme ankkuroituneet vanhoihin käsityksiin toisistamme, emmekä päässeet kumpikaan niistä eteenpäin. Rajoitimme toistemme olemista ja kehittymistä.

Emme me vältämättä ilkeyttämme, kummallakaan ei vaan ollut välineitä käsitellä toisessa tapahtuvia muutoksia. Eikä aina ehkä itsessäkään tapahtuvia uudistuksia. Ei ollut harvinaista tokaista toisillemme, että kun ethän sä nyt ikinä ennenkään ole tollasta meinannu. Niin, ei sitä siinä vaiheessa osannut ajatella, ettei sillä ole merkitystä minkään kannalta, mitä ennen on halunnut tai sanonut.

Vaikka nyt uskon tajuavani, mikä tässä hommassamme mätti, niin ei minua silti harmita, etten hiffannut aiemmin. Koen olevani aika sujut näiden asioiden kanssa. Päällimäisenä on hyvä fiilis siitä, että kumpikin on päässyt eteenpäin ja molemmilla menee hyvin.


Weheartit.com / Happy With You

Usein tunnen myös surua siitä, ettemme koskaan puhuneet asioitamme loppuun, emmekä todennäköisesti koskaan tule siihen pystymään. Pidän kuitenkin häntä hyvänä ihmisenä ja positiivisena asiana elämänkulussani, olisin halunnut sanoa hänelle, ettei kanna kaunaa tai tunne vihaa. Ja kuulla samat sanat häneltä. En silti tiedä olisinko kuullut niitä.

Toisaalta tapahtumista on niin vähän aikaa, etten tässä vaiheessa pystyisi häntä kohtaamaan face to face. Onhan tässä toivon mukaan vielä vuosia, vuosia aikaa. Ehkä vielä joskus.


Weheartit.com / Ex


Nyt olen kuitenkin ajatellut keskittyä uuteen suhteeseeni ja jättää vanhat asiat taakseni.

En olisi tammikuussa rikkinäisinä, ahdistuneina ja itkuisina iltoina kuvitellut voivani elokuussa todeta, että tästä vuodesta tulee näillä näkymin oikeastaan kokonaisuudessaan ihan häävi. :)


Weheartit.com / Happy With You


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti