keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Heli Kajo.

Kun Heli Kajo nousi pinnalle tuolla Jos mä kuolen nuorena, ajattelin että voi kauhistus.

Kauheeta p*skaa.

Sitten seuraavaksi rupesi soimaan tämä Elämäsi suloisin virhe.

Ja olin ihan valmis muuttamaan maasta pois, etteivät kauniit korvani vaurioituisi.

Mutta! Nyt on Kajon Heli yllättänyt kuulkaa.

Sattumalta Youtubessa hengaillessani löysin häneltä muutamia muita uusi biisejä, esim. Ranskis, Poikajumala sekä Barcelona.

Siis aivan ihania!

Vaikka Heli laulaessaan välillä kimittää ja laulaa liian korkeelta, se epätäydellisyys onkin oikeastaan näissä biiseissä aika.. Kaunista. Vähän niinku Maija Vilkkumaan biiseissä, sellanen rosoisuus sopii niihin.

Inhokista tulikin ihastus, ah niin tyypillistä mulle.


Ja samalla tiedoksi uusi vihastus & oksetus: Reino Nordin! Tekisi mieli purjota poskiinsa kun kuulee ton Kuulut unelmiin-biisin! "Kultapieni" .. "Luota muhun" Joo hei! Ehkä maailman viimeisin ihminen jonka kultapieni haluaisin olla. Vaikka Iholla-sarjassa kävi enemmänkin Reinoa sääliksi ku se sen vaimo oli tooodella raskas, niin on kyllä niin oksettava tyyppi kaiken kaikkiaan että.. Huh. Tyhmä mies. Miksi se tekee lapsia naisen kanssa, jota ei tyyliin siedä? Tai jota tarvitsee pettää? Ällöttävä. On varmaan (toivon mukaan) aika mustavalkonen kuva heidän suhteestaan, mutta nih.. Noh.

Tulipahan avauduttua! Yksi asiakassoitto! Vihdoinkin! Ihanaa! Taidan ruveta hommiin pitkästä aikaa.

5 kommenttia:

  1. En ollut koskaan ennen kuunnellut tuota "jos mä kuolen nuorena", mutta nyt sen tein. Toisaalta aika karsee, mutta toisaalta just sellainen, jonka tekis mieli soitattaa omissa hautajaisissa (jos kuolis nuorena..). Oikeestaan aika ihana :D
    bib

    VastaaPoista
  2. Hah, kommenttimaraton, sori. Ton Reinon Youtube-videossa on tämmönen kommentti:
    "No niin idiootit en ole pettänyt vaimoani vaan se oli metroliven toimittajan otsikko johon te kaikki ja muutama muu toimittaja lankesi täysin kunnialoukkausta hipovalla tyylillä ja pyytäisin teitä lopettamaan toi loukkaava paskanjauhanta. Meillä on kaikki hyvin himassa ja teillä ei näemmä ole. Pidetään se niin sopii mulle. Kiitos. T: Reino"
    Hyvin mahdollista, että toi on feikki, mutta pistää kuitenkin miettimään. Joskus tommoset jutut on pelkkää shaibaa.. Hmm.
    bib

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu no, en mä ihan sokeasti kaikkeen lehdissä olevaan luota mutta toi on vaan niin maailman etovin jätkä enivei! Petti tai ei. :D Eihän siitä asiasta totuutta tiedä kun hän itse.

      Vaikka mä kuolisin nuorena ni jos joku soittaa ton Kajon biisin mun hautajaisissa niin tulen takaisin!! :D Ihan kauhea kirkuntahuuto"biisi". Noi muut on ihan kivoja, toi ei ole! :D

      Poista
  3. Pöh Pöh, älä ole niin kriittinen :D
    Toi Reino on tosi ällö joo! Mut biisi on aika jeba :D
    -bib

    VastaaPoista
  4. Reinon biisi on kaikkea muuta ku jeba! :D Yök yök yök. ;)

    VastaaPoista