sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Wanaja Festival '12


Uuh mikä vloppu!

Pitkästä aikaa lähdettiin ystävän kanssa festareille kunnon telttameiningeillä. Onnistunut reissu kaikin puolin, pää olisi toki voinut olla tänä aamuna vähän vähemmän kipeä.

Taidonnäytteemme:



(Koska teltta olisi kestänyt vaikka tsunamin, niin vettä ei tullut kun ihan hiukan hetken. Ellei oltais paketoitu sitä tollai ni olis tullu joku tulva. Ihan varmasti.)

Oltiin Hämeenlinnassa Wanaja Festivaleilla. Väkeä oli melko vähän, leirinnässäkään ei ollut tilasta puutetta. Muttei tuo meininkiä kauheasti haitannut. Esiintyjillä saattoi olla kurjaa kun oli niin pienet yleisöt.

Kokonaisuudessaan Hämeenlinnasta jäi hiukan.. Omituinen kuva. Porukka ainakin oli aika omituista. Ja kaupunki muutenkin. Ehkä se on ihan ookoo mesta kun paremmin tutustuisi. :D Tai no.

Viikonlopun esiintyjinä tarjolla oli:

MICHAEL MONROE, LENINGRAD COWBOYS, CHISU, FREEMAN,  STAM1NA, ELOKUU, HALOO HELSINKI,  KOTITEOLLISUUS, NOTKEA ROTTA,  MOKOMA,  PETRI NYGÅRD, KLAMYDIA, PALEFACE & RÄJÄHTÄVÄ NYRKKI, PARIISIN KEVÄT,  STEEN1,  ROCTUM, TURISAS, LAPKO, 15 MINUTES BEFORE THE DIVE

Chisu oli taas aivan ylivoimainen. Se on kyllä ilmiö! Huh. Ja Pariisin Kevään näin ekaa kertaa livenä, not bad at all.

Nyt vaan kun saisi itsensä kerättyä niin että pääsisi huomenna töihin. Nenä hiukan palanut ja muutenkin aika tärisevä fiilis, eiköhän tää tästä vielä.

Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti