sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Eksku Tampereelle.

Vielä viimeinen yövuoro edessä, jonka jälkeen ei tietenkään ole vapaata (yliarvostettua), mutta kylläkin koko maanantaipäivä aikaa.

Ajateltiinkin pikkusiskojen & nuorimmaisen boifrendin kanssa lähteä ekskulle Tampereelle.

Suuntana todennäköisesti keskusta & Ikea. Ideapark on aiemmilla tämän tyyppisillä ekskuilla jäänyt näkemättä, mun mielipiteeni on, ettei se ole rajallisen aikamme arvoinen mesta. Katsotaan nyt mitä nuoriso asiasta sitten tuumaa.

Mietin pääni puhki, mikä on se kauppa siinä keskustassa, mihin ihan ehdottomasti haluan (tiedättekö fiiliksen, kun melkein näette sanan silmissänne, muttette vaan saa siitä kiinni?) ja Googletin hiukan, jolloin löysin todella osuvan artikkelin Tampereella shoppailemisesta.

Artikkelista bongasin myös kaupan, jonka nimi oli hiukan hakusessa: Spirit Store!

Jotain tollasta yksiolkaimista mekkoa tai paitaa tekisi mieli ainakin kokeilla. Etenkin toi jälkimmäinen näyttää aika houkuttelevalta, mikäli värivaihtoehtoja on muitakin.. Naminami! Nätti malli näissä kuvissa muuten.


Sivuilta bongattavissa tämmöinen tositosi kiva pöllösormus! Oww.

Matkalla saatamme poiketa tapamme mukaisesti Pancho Villassa.. Slurps.

Nyt kun vaan saadaan sovittua aikataulusta ja vierailukohteista.. Ihan piece of cake kun kolme siskosta rupeaa sopimaan keskenään että mistä lähdetään ja milloin, pysätäänkö matkalla, mihin mennään ensin, kuinka kauan ollaan missäkin mestassa ja milloin lähdetään takaisin kotiin. Aapuva!

1 kommentti:

  1. Toi korallinpunainen (vai mikä lie) mekko on tosi ihana! Toinen pikkusiskosi irtisanoutui reissusta, eli yksimielisyyteen pääseminen erinäisistä asioista helpottuu huomattavasti ;)

    VastaaPoista