maanantai 23. huhtikuuta 2012

Tampereen reissu 23.4.


Terveiset Tampereelta!

Spirit Storeista toinen oli kadonnut ja toisessa valikoima oli aivan ala-arvoinen.. Minä kun niin innolla odotin sinne pääsyä! Kokeilin tuota edellisessä postauksessa hehkuttamaani paitaa, eikä tuo 1-olkaimisuus ole todellakaan mun juttuni! Unohdetaan koko homma, not gonna happen'. Noh, päästiinpähän kuitenkin Pancho Villaan safkalle ja Ikeaan tuhlaamaan rahamme! Sekä muutamaan muuhunkin kivaan mestaan, mm. parille kirpparille & Pizza Hutiin! Eli ei turha reissu lainkaan.

Koska kaikki haluaa tottakai tietää mitä kaikkea täydellisen turhaa mulle tarttui Ikeasta mukaan, niin perässä muutamia kivoja kuvia. Ei tietenkään omia vaan ihan suoraan Iksun sivuilta otettuja. 

(Tämmöistä lapsityövoimalla tuotettua kertakäyttökulttuuria minäkin, mukamas niin hyvä ihminen, tuen pienillä rahoillani.. Huoh! Väsynyt ämmä.)

Tärkein ostokseni, jota olen vajaan vuoden lykännyt: Naulakko! Jonka sain muuten ihan omin voimin kasaankin tuossa. Eihän tuo mitään valurautaa ole, mutta ihan käypä nyt kuitenkin. Eipähän enää tarvitse nolona sopertaa vieraille että koittakaa joku paikka keksiä niille rytkyillenne... Naulakolla hintaa n. 30e.


 Uudet kirsikan väriset verhot...
 

Saman sävyinen huopa nojatuolin karmille.
Tarjotinta olen himoinnut pitkään, mutten vaan ole saanut aikaseksi sellaista hankkia. Nyt mukaani siis vihdoinkin tarttui tarjotin, tuo kukkakuvioinen. Oijoi mitä sinkkuiltoja onkaan tulossa, kun voi ihanasti suloisella tarjottimella kantaa kaakaonsa yöpöydälle!





 ... Kukka. Kyllä. Minulla ei ole ehkä ikinä ollut mitään kukkaa. Siis elävää. Katsotaan selviääkö hengissä viikon vaiko peräti kaksi ihan.






Ja muutama muukin kampe sieltä sitten lähti mukaani, muttei niistä sen enempää. Rahaa tottakai meni enemmän kuin mitä olisi ollut pistää, mutta ehkä nipistän sitten loppuviikon menoista.. Ehkä.

Ja ensimmäinen itse ottamani kuva tässä blogissa!

Hyvin pieni katsaus lopputulokseen:

(Verho on hassusti ja pöydällä on siihen kuulumatonta kamaa mutta.. U know.)



Aika.. Pinkkiä. Ja on tarkoituskin olla! Me like it. Ei mun koko asuntoni oikeasti ihan noin pinkki ole, kunhan tossa nyt sitä on vaan poikkeuksellisen paljon.. Oikeasti!

Sain myös tehtyä hankinnan, josta olen erityisen iloinen! Nimittäin uudet kengät. Tarkoitus oli bongata kengät joilla a) pääsisi kävelemään edes jonkin matkaa b) kehtaisi olla ihmisten ilmoilla c) ja jotka olisivat suhteellisen helpot sujauttaa jalkaan roskanvienti- tai koirankusetusreissullekin. Ja sellaiset todellakin löysin! Ilokseni ne olivat vielä korttialennuksessa, eli normihinnan (39e) sijaan maksoin alennetun hinnan (25e). Sopii!



Jos ihmettelette tätä uutta omien kuvien lisäämisintoa, niin kyse on uudesta ystävyyssuhteestani Picasan kanssa. Asiasta enemmän tietävä pikkusiskoni kehoitti tutustumaan ohjelmaan, ja minä olin heti aivan myyty! Kuinka helppoa! Kuinka yksinkertaista ja ihanaa! Kaikkia ikivanhoja kuvia vaikka kuinka paljon! Voi että, kaikki kuvat samassa paikassa nähtävillä! Ja SUOMEKSI! Toivottavasti en hetken päästä herää toteamaan tämän olleen vain unta, hahah. Rivien välistä siis luettavissa, etteivät nämä kuvanmuokkausohjelmien kanssa hierotut tuttavuudet ole aina menneet ihan putkeen. 

En kuitenkaan ole onneksenne kovin kova kuvailemaan, eikä omia kuvia tulla todennäköisesti ihan hirveästi näkemään Picasoista huolimatta. Pahoittelut kehnosta kuvanlaadusta, kamerani on jo nykyajan mittapuulla vanha nainen. Uutta en kuitenkaan lähde hankkimaan ennen kuin vanhasta aika jättää.

Oumaigaad mikä kilometripostaus! Huomaa että väsymys menee aivan yli jo, valvotun yön ja päivän jäljiltä pää on pehmeä kuin sula suklaa.. Naminami. Voisi harkita nukkumista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti