tiistai 10. huhtikuuta 2012

So tired.

*Haaaukotus* ...

Eka päivä oman alan töissä takana, ihan poikki! Takana tässä vaiheessa siis 8 päivän työputki (joista 3 pitkää päivää...), edessä vielä 3 päivää oikeita töitä, sitten luottamustoimien sekä edustustehtävien hoitamista ja niiden takia monta sataa kilometria reissaattavaa viikonloppuna.. Arff. Ja ensi viikolla taas painetaan duunia kun pieni eläin, bingo!

Ja ihan pienet paineet koulutöistä painaa niskaa, kun pitäisi kaikenlaisten hommien olla valmiita eikä mitään ole vielä edes aloitettu! Opinnäytetyö pitäisi esitellä ensi viikon alkupuolella.. Jännää esitellä työtä, joka ei ole edes puolivälissä. 

Olen siis ottanut aivan liian monta asiaa hoitaakseni tähän kevään ajaksi, enkä pysty hoitamaan millään kaikkia.. Kauhea stressi ja yli 6 kuukautta yhtäjaksoisesti enemmän tai vähemmän flunssassakin! Hulluksi meinaa ihan tulla. Suunnitelma oli, että hoidan luottamustoimeni, koulukurssini ja opinnäytteeni tässä kevään aikana kunnialla pois alta, ja sitten painan kesän duunia, mutta kun kesätöiden saaminen osoittautuikin yllättävän haasteelliseksi ja koko kevääksi taas tarjottiin enemmän vuoroja kun pystyn tekemään niin menivät kyllä suunnitelmat hiukan uusiksi...

Noooh.. Nuorena sitä jaksaa, niin ne ainakin väittävät...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti