sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Blogiarvontavoitto.


Voitin aikoja sitten Keyword:fashion-blogin arvonnassa, ja sain valita Fashion Paradisen sivuilta itselleni topin

Valitsin vaaleanpunaisen ihonmyötäisen topin, jossa on tuollainen putouskaula-aukko ja toisessa olkaimessa hopea solki.

Topeista ainakin iso osa (ellei kaikki?) olivat One size, eli pitäisi ilmeisesti sopia XS- L. Tämä hieman arvellutti, eikä turhaan. Olen useimmiten kokoa M, ja kyllähän toppi päälle menee, mutta se, miltä se päälläni näyttää on toinen juttu. Olisi kannattanut ottaa jokin telttamaisempi, mutta valikoima oli valitettavasti aika pieni silloin kun tätä valitsin. Nyt siellä näyttää olevan tarjolla vaikka mitä herkkuja!

Kuten kuvista näkyy, materiaali on toosi ohutta, ja jokainen ihon juonne varmasti paistaa läpi kilometrin päähän.

Kaula-aukko on tosi nätti ja toppi on muuten kiva, mutta näyttäähän se nyt mun päälläni aivan armottoman liian pieneltä. Harmi! Täytynee vielä tutkia, voinko käyttää sitä jos vedän vatsaani sisään (:D) vai pitääkö minun luovuttaa sen hoikemmille pikkusiskoilleni.

Olen vartalomalliltani tämmönen tasapaksu kasa, otin muutaman kuvan, älkäähän peljästykö. Älkää kiinnittäkö huomiota peilin puhtauteen tai kuvanlaatuun... Hups.




Lakkailin muuten aikani kuluksi itselleni siniset kesäkynnet.. Jee!
Lakattu Lumene Natural Coden Nail Styler-lakoilla.


4 kommenttia:

  1. Mun silmiin tuo näyttää just täydelliseltä sun päällä ?!?
    Ihana toppi tuo kyllä on!
    Ja jos itse saisin tuollaisen keskivartalon, niin kirkuisin onnesta :D.
    Mutta niinhän se menee, että itse on itsensä pahin kriitikko :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos piristävät kommentista! :D Hmm, kyllä sitä vaan itseään katsoo mitä ilmeisimmin niiin eri silmällä. ;)

    VastaaPoista
  3. Voi harmi, tuo arvonta ei ihan luistanut sieltä yrityksen päästä ja vielä tämä :/ Pitäisikö sun ottaa yhteyttä tuonne ja kysyä voisiko sen vaihtaa? Pirulauta, että on tän arvonnan suhteen käynyt jotenkin huono tuuri.

    Höpölöpöpuheet nyt pois, suahan on siunattu tiimalasivartalolla! KATSOPAS nyt tarkkaan kuvaa 1, äläkä uskalla väittää muuta ;) Minun paras ystävä taistelee päivittäin tuon omenavartalonsa kanssa ja tekisi mitä vain saadakseen tommosen upeen ja seksikkään UUMAN. :)

    VastaaPoista
  4. Hähäh, kiitos sullekin piristävästä kommentista! :D Kai sitä voisi joskus olla tyytyväinen siihen mitä on annettu. ;) Edes hetken!

    Hiukan oli tosiaan vaikeuksia mutta hyvä että toppi löysi perille after all. :)

    Mä kyllä tykkään tästä, en taida lähteä vaihtamaan.. :) Ja kyllä mä tän päälleni kaupungillekin pistin vaikka vähän pelkäsin että näytän teurastamolta karanneelta sikapossulta. ;)

    VastaaPoista