keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kynsitarrat.

Jaha, taas on ollut palkkapäivä ja Sinkkunainen ei vaan tajua, että mikäli meinaa viettää kesällä kuukauden palkatonta lomaa, olisi syytä säästää eikä shoppailla!

Viikonloppuna on edessä matka sinkkuystäväni kanssa vieraaseen kaupunkiin yhteisen sinkkuystävättäremme luo ja aivan käsittämätöntä KREISIBAILAUSTA!

Olen varautunut bileisiin ostamalla tällaiset mielenkiintoiset kynsilakan virkaa ajavat tarrat. Pakkauksessa luvataan tarrojen pysyvän kynsissä jopa 10 päivää, jää nähtäväksi! Pakkauksessa on 18 tarraa juuri sopivasti, ettei vaan vahingossakaan saa 2 eri kertaan kaikkiin kynsiinsä tarroja. Hintaa n. 10e, eli ei mitenkään kovin halpaa lystiä. Voishan noita toki käyttää sillai muodikkaastikin, että vaan nimettömän kynnessä olisi tarra, muissa normilakka.

Tarroja voi myös leikellä ja taiteilla niistä vaikka minkämoisia fantasiakynsiä, mutta taidan ihan tyytä lätsäämään tarrat kokonaisina näppieni päihin... Raportoin sitten ensi viikolla, että olivatko mistään kotoisin!

(Valitsin muuten tuon kuvion tuossa alimmaisessa kuvassa.)



http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/kiss-nail-wrap-babydollkynsikalvot/1212513//10332/10301


Ps. Leivoin tänään korvapuusteja. Tai siis "korvapuusteja". En ikinä leivo, koska olen vaan niin käsi. Eivätkä ole asiat muuttuneet mihinkään suuntaan! Ihan kamalan näköisiä kasoja, jotka vielä kärtsäsin, ja jotka eivät maistuneet miltään. Ihan paskoja nisuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti