sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kiss Nail Wrap.

Noniiin, viikonlopusta jotenkuten selvitty ja kotiinkin löydetty takaisin..

Edellisen postin kynsitarroista sen verran, että kylläkiitos!

Laittaminen on suhteellisen helppoa, eikä vie aikaa läheskään niin kauan kun liimamuovikynsien laittaminen tai edes kunnolla lakkaaminen. Ehkä 15 - 20 minsaa sai hommassa kulumaan näin ekalla kerralla. 



Tarrat ei näytä mitenkään silmiinpistävän luonnottomilta tai epäsiisteiltä, vaan miellyttävät ainakin mun silmääni. Hetken aikaa laittamisen jälkeen reunat olivat epätasaiset, eli tarttuivat inhottavasti esim. hiuksiin, mutta epätasaisuus häviää käytössä nopeasti.



Tarrat on nyt olleet kynsissä 1,5 vuorokautta eivätkä ainakaan vielä repsota mistään kohdasta. Katsotaan nyt kuinka kauan pysyvät menossa mukana. Liimamuovikynsiin verrattuna näiden etuna on se, että kynnen pituushan pysyy luonnollisesti samana, eli ei tule sitä inhottavaa 2 vuorokautta "en voi tehdä mitään"-fiilistä. Ei tarvinnut pyytää kenenkään avaamaan housujen nappia puolestani "kun on nää kynnet kato".



Ehdottomasti ostan uudelleen näitä! Hintahan oli melko suolainen 10e / kerta, mutta kyllähän sitä välillä voi turhuuksiin hiukan hassata..(;

3 kommenttia:

  1. Ei olis kyllä uskonut, että noista on mihinkään =D Kai se on nyt sitten pakko uskoa (ja itsekkin kokeilla joskus ;)
    bib

    VastaaPoista