keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Eye Dramatizer


Shoppailuvimman iskettyä ja seikkaillessani Natural Coden hyllyillä bongasin alesta myös todella kiinnostavan värisen luomiväritrion.

Lumenen Natural Coden Eye Dramatizer luomiväritriot on hyväksi havaittuja, ja sen takia minulla on niitäkin toistaseksi vielä hyvin pieni, mutta lupaava kokoelma. Luomiväreistä todella irtoaa väriä, ja värit pysyvät naamassa välillä ihan hämmästyttävänkin kauan. Ainahan niistä osa eksyy luomivakoon, mutta kuitenkin näkyville jää aina jotain, ja värit on erotettavissa vielä useiden tuntien kreisibailaamisenkin jälkeen! Se, jos joku, vaatii jo jotain.

Mulle on kehittynyt tässä kevään mittaan ihan ihme sininen kausi, ja olen täysin hurahtanut tummansiniseen. Myös muunlaiset siniset kelpaavat. Tämän takia luomivärikokoelma on aika.. sininen.

Uusi tulokas on nimeltään Denim:

http://charmingnails.blogspot.com/2012/01/meikkeja.html

Kuvat löysin taas Googlaamalla, ja onhan ne taas varastettu tuhmasti toisista blogeista. Linkit blogeihin kuvateksteissä! Yritän aina parhaani mukaan välttää ottamasta kuvia muiden blogeista, mutta koska näitä tämmösiä tarkkoja kuvia näistä tuotteista on todella vaikeaa (mahdotonta?) löytää merkkien tai kauppojen sivuilta, eikä mun kamerallani saisi näistä kuvaa, nyt on pakko toimia näin. Toivottavasti kukaan ei loukkaannu.

Tällä saa aivan upeita meikkejä aikaseksi! Katsokaas vaikka täältä!

Muut kokoelmani ihanuudet ovat Jolly...

http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/08/13/natural-code-teemaviikko-jolly/

... Ja Mystic!

http://oluttajamennytta.blogspot.com/2011/10/meikkiblogista-terve-d.html

Nämä ovat kyllä kaikki hyviä. Näähän on kivasti sillai suunniteltu, että saman paletin värit sopivat keskenään yhteen.. Ja näin todella on! Lähes joka kerta olen muuten saanut kehuja ulkonäöstäni / meikistäni kun olen jollain näistä maalannut tauluani. (;

Hintaa näillä on jotain 6-8e suurinpiirtein.. Mutta ovat aika usein houkuttelevissa aleissa, jei!

1 kommentti:

  1. Itse en ole näihin (vielä) retkahtanut, vaikka luomivärit ovatkin itselleni se The Pahe :D. Tuo Denim vaikuttaa kivalta (ja mullahan ei ole yhtään mitään sinisen sävyisiä luomivärejä...)

    VastaaPoista