maanantai 12. maaliskuuta 2012

Blogitunnustus!

Jee! Ensimmäinen blogitunnustus, kiitos siitä Anzu-Anssulle!

Tehtävänä on:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi.
2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Vai että seitsemän faktaa... Hmm.


http://evdeye.wordpress.com/2010/07/12/karamelli-patlamis-misir

1. Tuorein rakkauteni: Karamellin makuinen pop corn! Aah <3 Eli Taffelin Sweet Caramel Pop Corn. Tehdään ihan mikrossa kuten suolaisetkin popparit. Niin syntisen HYVÄÄ. Toinen tän hetken koukutus on Fazerin uusin tulokas, eli pehmeä tumma suklaa, jonka seassa päärynää & mantelia. Ommomomom.


2. Koska kuten huomaatte, olen aika makuri, haluaisin myös olla liikunnallisempi. Mutta kun en ole. Kauhistuttaa pelkkä ajatuskin jostain ryhmäliikuntatunnista (olen jopa kokeillut uuden elämän toivossa) tai lenkkeilystä (sitäkin). Yök! Paisun kuin pullataikina, viimeisen 1,5 vuoden sisällä tullut n. 10kg. Buahahah. En nyt vieläkään halua myöntää olevani lihava, mutta tämmönen tasapaksu. Eikä lihavasta kovin kaukana. Näh, syön sen kun kerkiän, menen rikkaisiin naimisiin ja pistän miehen kustantamaan rasvaimun. Sounds like a plan!


3. Rasvaimusta puheenollen, olen toimenpide- ja neulafoobikko. Ja tämä pelko ei ole mikään ihan pieni "kyllä sä pystyt siihen"-pelko, vaan todellinen ongelma. En ole ikinä ollut verikokeessa, vaikka lähetteitä olen toki saanut useampia. Ei vaan niinku pysty. Ehkä odotan että rasvaimunkin hoitamiseen keksitään neulaton & kivuton vaihtoehto.


4. Asun 2-vuotiaan chihuahuani kanssa keskisuuressa kaupungissa, keskikokoisessa yksiössä lähellä keskustaa. On mahdollista, että minusta tulee isona sosiaalityöntekijä. Ehkä. Ellen hullaannu ja vaihda alaa.

Weheartit.com


5. Ellen opiskelisi sosiaalityöntekijäksi, opiskelisin restonomiksi. Tai ehkä en enää opiskelisi, olisin todennäköisesti tajunnut ekan vuoden jälkeen että ei. Opiskelisin varmaan sairaanhoitajaksi. Jos saisin tehdä ihan mitä vain, opiskelisin historiaa, poliisiksi, lääkäriksi tai ensihoitajaksi.

6. Ähh, en meinaa keksiä enempää! :D Haluaisin matkustaa Australiaan tai Etelänavalle!

http://anskub.blogspot.com/2011/07/take-me-to-australia.html

7. Jaaaa... Olen horoskoopiltani vaaka.. Ja vielä niin hönö vaaka että luen horoskooppeja. (;

Weheartit.com

En ikinä keksisi 15 blogia, mutta tässä sellaisia, joita seuraan:


3 kommenttia:

  1. Oooh, meillä on ollu samat haaveammatit :D. Itsekin halusin aikanaan poliisiksi ja sairaanhoitajaksi, vaan realismi puuttui sitten peliin :p.
    Ja Australiaan haluaisin itsekin joskus matkustaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! :) Realismi tosiaan hiukan rajoittaa meikäläistäkin! :D

      Poista
  2. Kappas, nyt löysin tämän. Pitääpä tekaista :)

    VastaaPoista