tiistai 13. maaliskuuta 2012

Nettideittailusta

Yön pimeinä (ulkoisesti, mutta varsinkin sisäisesti hyvin pimeinä) tunteina sain aivan loistavan idean lähteä tutustumaan nettideittipalvelujen maailmaan. Ikinä en siis ole ennen kokeillut tai edes harkinnut asiaa. Noh, rekisteröidyin pariin palveluun, ja tein hyvin varovaiset profiilit. Ei mitään kuvia, kotikaupunkeja tai muuta liian tarkkaa tietoa. Olen vähän paskahousu näiden asioiden kanssa. Aloittelijan varovaisuutta kenties. 

Weheartit.com


Noh, onhan se selvää, etteivät tuollaiset pelkillä perustiedoilla varustetut, kuvattomat ilmoitukset ketään sytytä, ja nyt olenkin katsellut, mitä muuta sinne uskaltaa sitten itsestään vielä avautua. Siis tosi noloa jos joku tuttu tunnistaa mut tuolta! About kuolisin häpeään.

Nettideittipalvelut on perinteisesti kai mielletty enemmänkin säälittävien luusereiden, rumien tai pervojen jutuksi. Maailma muuttuu, ja olen käsittänyt, että nykyään niitä käyttävät ihan normaalitkin ihmiset. Ainakin lähipiirissäni on useitakin nuoria, fiksuja ja hyvännäköisiä naishenkilöitä, joilla on profiili jossain deittipalvelussa. Tuloksista en ole vakuuttunut, mutta ellei peliin pistä mitään, ei voi voittaakkaan.

Weheartit.com


Vapaa sana-osio on kyllä kaikkein vaikein täyttää. Mitä sitä nyt sitten itsestään kertoisi, ettei antaisi itsestään yksinkertaista, muttei myöskään leuhkaa kuvaa? Miten asiat sanoisi niin, että kun se mun elämäni perfect match lukee tekstin, hän tietää heti, että tässä ihmisessä on sitä jotain? Hmm.

Nettideittipalvelujen etikettikin on vielä hiukan avoin mulle. Miten kiinnostavaa profiilia kuuluu lähestyä, ja mitä eri lähestymistavat merkitsevät? Onko esimerkiksi niin, että pelkkää seksiseuraa hakevilla on tapana käyttää jotain tiettyä tapaa, ja muilla jotain toista? Vai siis mitenmitähä? Ehkä nämäkin asiavat selviävät kun tutkin hiukan lisää tätä ihmeellistä eteeni aukenevaa nettideittimaailmaa. Ellen sitten kyllästy samantien ja jätä koko homma sikseen.

Weheartit.com

1 kommentti:

  1. Hei sinkkunainen!! Nyt äkkiä tänne sitä mailiosoitetta voitit nimittäin tämän! Onnea!

    http://keywordfashion.blogspot.com/2012/03/fashion-paradise-one-arvonta.html?showComment=1330972179215#c8903502821132573368

    http://keywordfashion.blogspot.com/2012_03_01_archive.html

    VastaaPoista