maanantai 26. maaliskuuta 2012

Sopimuksista.

Kuten kerkesin jo lupaamaan, haluan avautus sopimuksista, ja varsinkin eräästä tielleni sattuneesta sopimusristiriidasta.

Ihmissuhdehan on sopimuksien kokonaisuus, joiden noudattaminen on suotavaa, jotta ihmissuhde pysyisi tasapainoisena ja kaikkien mielestä tyydyttävänä. Ihmissuhteella viittaan mihin tahansa kahden ihmisen väliseen suhteeseen, ja sopimuksella yhtälailla ääneen sanottuihin kuin hiljaisiin sopimuksiin.
.
weheartit.com


Noh, jo puhutaan kuitenkin kahdesta ihmisestä, joiden suhde on hyvin alkutekijöissä, ja joiden suhteella on ainakin teoreettinen mahdollisuus edetä seurustelusuhteeksi, mitä sopimuksia vaaditaan ja missä vaiheessa? Toimivatko hiljaiset sopimukset lähes tuntemattomien välillä, ja pitääkö kaikesta edes aina sopia?

Niin. Itse olen ajatellut ettei uudessa suhteessa tehdä hiljaisia sopimuksia. Jos sopimus halutaan, se sanotaan ääneen ja siitä sovitaan yhdessä. Ei puolituntematonta voi omien korvien välissä velvoittaa mihinkään sitoutumisiin! Minullahan ei tunnetusti ole mielenkiintoa tai halua sopimuksien tekemiseen. Luulin asioiden olevan hyvinkin yksinkertaisia, kunnes tuli mutka matkaan ja kohdalleni osui mies, jonka kanssa asiat eivät sitten olletkaan enää niin yksiselitteisiä.
 
Weheartit.com
 
Mies (poika!) rupesi siis muutaman päivän tuntemisen jälkeen jo saamaan jotain helvetin mustasukkaisuuskohtauksia, ja kysyi aina poistuttuani kotoa, olinko jonkun miehen kanssa tai löysinkö vihdoinkin paremman miehen itselleni. Woot?! Hei haloo, ollaan tunnettu 4 päivää?! Minä nyt olin tapani mukaan jutussa "kattellaan"-asenteellani, mutta poika oli jo kovaa vauhti puhumassa seurustelusuhteesta. Kun kerran sain tarpeekseni mustasukkaisuuskuviosta, kilahdin kunnolla ja kerroin hänelle pari tosiasiaa suhteellisen suorasti. Muun muassa sen, etten todellakaan tyydy yhteen deittiin, eikä minulla ole aikomusta niin tehdä hänen takiaan. Huomasin hänen todella luulleen, että seurustelemme (2 viikon tuntemisen ja muutaman tapaamisen jälkeen...), ja että meillä on kuuluisa herramiessopimus (Lue: Ei muita deittejä). Hän oli selvästi järkyttynyt ja loukkaantunut, ja minä olin paha ihminen.. 
 
Tuhma tuhma nainen.
 
Mitä opimme tästä? Miehet, naiset, pojat ja tytöt, jos haluatte tehdä sopimuksen, tehkää se ääneen. Ja ellette halua, senkin voi sanoa ääneen. Vältytte muuten aika kiusallisilta tilanteilta. 
 

Weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti