keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Naistenpäivää.


Iloista Naistenpäivää!



Mun mielestäni on hei hirveän hienoa olla nainen. Eipä mulla pahemmin ole silti vaihtoehtoja ollut, muttei valittamistakaan. Aina saa olla askeleen edellä, ja aina on oikeus sanoa viimeinen sana. Aina saa vaihtaa mieltänsä. Eikä tarvitse edes pahemmin perustella. Voi sanoa olevansa ainoa järkevä, eikä edes tule liioiteltua tai saatikka valehdeltua!


 Hmm. Ellei tule boifrendiltä (/-deiltä) Naistenpäivätoivotuksia niin heivatkaa mäkeen. Maailma on täynnä miehiä, jotka niin toivoisivat voivansa toivottaa juuri teille (ja mulle!) hyvää tätä päivää. Ihan varmasti on! Vaikka kaikki miehethän on kauheita mulkkuja kunnes toisin todistetaan (ei todisteta), niin voi ne silti olla joltain osin hyväluontoisia. Täydellistä miestä ei ole olemassa, eli etsikäämme itsellemme edes hyvistä miehistä se paras. 
Ansaitsemme vain parasta.



(Unohdukset voidaan antaa anteeksi mikäli vastalahjaksi saatava  tuote, esine tai palvelu on unohduksen aiheuttamaa mielipahaa huomattavasti suurempi ja arvokkaampi..)

(EHKÄ.)
 

Kaikki kuvat:

1 kommentti:

  1. Hyvää naistenpäivää :).
    Itse en ole koskaan saanut mitään muistamisia naistenpäivänä (hyvä jos saan edes synttäreinä :D ), niin hemmottelen itse itseäni sitten :).
    Tulikin tuossa mieleen, että töiden jälkeen käyn ostamassa itselleni käsintehtyjä suklaakonvehteja suklaapuodista ^_^.

    VastaaPoista