sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Paska mäihä.

Kuvioissa mukana taas! Sinkkunainen on siis ollut hiukan reissussa & aika hunningolla. Huomenna alkaa muutaman viikon työputki, joten nyt olisi paras taas hiukan kerätä itsensä ja näin.

En tiedä, että miten paska mäihä pitää olla, että käy kuten mulle kävi reissullani. Olin siis maamme pääkaupungin alueella hommailemassa muutaman päivän ajan kaikenlaisia juttuja, ja siinä tuli sivussa jonkusen pullollisen verran maisteltua Fresitaa & punkkua. Ja montaa muuta. Yhtenä iltana eksyimme yökerhoon, jossa oli tottakai varaston tyhjennys, eli tequilat 3e. Hiphei ja hurlumhui, kyllähän sen tietää, mitä siitä sitten seurasi... Sinkkunaisen tililtä siirtyi ehkä muutama 3-euronen liikaa. Siinä sitten tuli tottakai tehtyä yhtä sun toista uutta tuttavuutta erilaisten ihmisten kanssa, kunnes kaveri kuiskasi, että nuo nuoret miehet tuolla ovat vahdanneet tänne päin jo aika kauan, tunneksää niitä. No enhän minä nyt ketään tunne, kunnes tulivat lähelle ja tajusin yhden porukan jäsenistä olevan EMÄMULKKU JUNIOR! 


http://yume-miru.tumblr.com/post/16702770844


Oomagah. Sen verran yhteisen historiamme taustaa, että tapasin miehen Joulun aikoihin, jatkoilimme muutaman kerran erilaisilla kokoonpanoilla tyypin kanssa, tykästyin, mutta hän ei sitten tykännytkään minusta enää. Hän ei tietenkään koskaan sanonut suoraan, ettei tykkää minusta sittenkään, vaan ensin selitti jotain kamalaa paskaa siitä, miten ihku olenkaan, ja sitten vain rupesi välttelemään minua. Nice. Tietenkin jos hän huomasi klo 3:35, ettei saa sinä iltana naista baarista, silloin toki olisin kelvannut. Siis muutenkin ihan retardi, "et ole oikea nainen ellet käy spinningissä" -mies.


Weheartit.com


Noh, enivei, hän oli siis siellä silloin. Kiinnostaisi todella laskea todennäköisyys sille, että kaikista maailman ihmisistä, kaupungeista, ajankohdista ja baareista osun juurikin samaan aikaan samaan paikkaan tämän ihmisen kanssa. Juttelimme siinä sitten hetken jostain asioista varmaan (Lue: Ei mitään käryä, mistä ja kuinka kauan) ja valomerkin jälkeen totesimmekin yöpyvämme itseasiassa samassa hotellissakin. Sinne siis ja mies kainaloon loppuyöksi.

Aamulla oli suhteellisen aikainen herätys, ja voitte kuvitella, että ensimmäinen ajatus herätyskellon soidessa oli, että mitä sitten, ellen kuolekkaan tähän. Emämulkku Jr:lla oli tottakai taas herramiehen elkeet ja tykkään susta niin paljon-jutut, jonka jälkeen pistimme hänet siirtymään omaan huoneeseensa. Ja taas on Sinkkunainen ihan että aah miten ihana mies, ja mies vaan miettii että ei helvetti mikä daiju toi muija on. Eikä ikinä enää ota mitään yhteyttä. Itsekin pysyn siis kyllä lujana, enkä enää rupea roinaamaan miehen perään. (Vaikka mieli salaisesti tekisikin.)

Voi vaikuttaa aika karulta nimetä juurikin tämä viaton pojankoltiainen emämulkusta seuraavaksi, mutta jos olisitte minä, tekisitte todennäköisesti myös niin. Juttua on vaikea selittää ja näin ollen nimitystä perustella. 


Weheartit.com

Että sellainen reissu taas tällä kertaa. Onneksi muilta enemmän tai vähemmän kohtalokkailta kohtaamisilta ääliömmän sukupuolen kanssa vältyttiin. Huh.

(Ps. Emämulkun nimityksen on itselleen ansainnut Mr Varattu.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti