keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Derivoisiksä mun käyrääni?


Kello on muuten 01:36.


Mitä tähän aikaan voisi muka muuta tehdä kuin bloggailla? Heh.

Tänään oli kaupungissa vipinää. Abeille oli Potkiaisensa, ja korkeakoulu-opiskelijoilla Ystävänpäiväbileensä. Kävin itsekin tossa hiukan juhlistamassa Ystävänpäivää koulukavereiden kanssa. Vuoden parhaaksi iskulauseisiksi kruunattiin muuten "Derivoisiksä mun käyrääni" ja "Mul on uus sänky. On muuten aika levee." Valitettavasti (?) multa ei löydy käyrää, eikä uutta sänkyä (varsinkaan leveetä!). Voisi sitä kuitenkin pistää viikonloppuna kokeiluun kisassa esille nousseen ikivihreän "Sun vaatteet näyttäis aika hyvältä mun makuuhuoneeni lattialla!" Hahah.

Hmm, voi viikonloppu! Tulisipa jo. Vaikkei näissä välipäivissäkään mitään vikaa ole. Huomenna ohjelmassa olisi mm. Penkkariajeluiden seuraamista (ja itsensä vanhaksi tuntemista), kandiseminaaria ja sitsaamista! Nam.

Viikonlopusta kuitenkin sen verran, että minulla ja sinkkuystävälläni on viikonloppuisin tapana maistella usein ja paljon erilaisia keitoksia. Koska emme tietenkään läheskään yhtä usein muista, mitä olemme koheltaneet edellisenä iltana, olemme ottaneet käyttöömme "Bileet - Kootut selitykset. Kaikki mitä aina olet halunnut elämäsi juhlista muistaa" - kirjan. 




Tuota "kaikki mitä aina olet halunnut elämäsi juhlista muistaa" - lausetta ja sen paikkansapitävyyttä olemme kyllä joutuneet useaan otteeseen pohtimaan todenteolla.

Kirja on siis ystävänikirjan tyyppinen. Bileistä kirjataan mm. aihe, paikka, aika, vieraat, menu, juomat ja ohjelma, mutta myös esim. aiheet, joista keskusteltiin, esille tulleet elämää suuremmat kysymykset, "hauskanpidon yllättävät ilmentymät" ja illan musiikkitarjonta. Seuraavana päivänä saa vielä pohtia juhlien hävikkiä, seuraavan päivän olotilaa sekä kuuluisia koottuja selityksiä. Lisäksi suoritetaan bilebingo (Vieraat saapuivat paikalle on +1p, juomat loppuivat kesken on -1p ja näin edelleen) sekä liitetään todistusaineistoa (yökerhojen pääsyliput ja grillin kuitit suosittuja). Ellei tämä kaikki vielä riitä, tilaa on jätetty luovuudellekin.

Kirja on käytössämme lähes joka viikonloppu, ja sunnuntaina saamme aina kunnon räkätykset aikaiseksi edellisiltojen älynväläyksistä. Sekä kaikkien edellisten viikonloppujen neroleimauksista, kirjahan pitää tietenkin joka kerta lukea alusta alkaen uudestaan.

Jaaha. Ei tämä tilanne nyt näytä paranevan bloggaamalla jonninjoutavista asioista. On tartuttava muiden kandiseminaarilaisten töihin ja ruvettava pohtimaan jotain toodella syvällistä analyysiä niiden pohjalta. Miksei vaan voi talssia paikalle sanomaan, että joo toi sun aihe on mun mielestäni tosi kiva?

Kuva on muuten pöllitty täältä.

3 kommenttia:

  1. Ooo, kuulostaapa tosi hauskalta tuo kirja :D !!
    Mistä saa ostettua???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omani bongasin ihan Suomalaisen Kirjakaupan alesta 8e:lla. :) Eipä tuo kovin kallis taida olla normihintaisenakaan. Oon pitkään halunnut tota, mun mielestäni aika monesta paikasta on saatavilla, esim. Sokokseltakin.

      Poista
    2. Pitääpä olla seuraavan kerran silmät auki, kun Suomalaisessa tai Akateemisessa asioi :).
      Sokosta täällä päin ei valitettavasti ole :).

      Poista