maanantai 13. helmikuuta 2012

Nail Styler!

En ole kova ostelemaan itselleni uusia vaatteita tai meikkejä, mutta haluan kuitenkin nyt jakaa tiedon toimivasta kynsilakasta!

Lakkailen kynsiäni säännöllisen epäsäännöllisesti. Välillä väri vaihtuu vuorokauden välein, välillä saattaa kulua viikkoja ilman. Johtuu osin siitä, etten voi mennä töihin kynnet lakattuina, ja osin taas siitä, että olen välillä aivan patalaiska ihminen.

Kynsilakan kuivumisen odottelu on hermoja raastavaa. Varsinkin jos kynsilakka ei kovetukkaan kunnolla, eli se on ihan mätää. Sitten kyllä harmittaa. Omistan Avonin kynsilakankuivatussuihkeen, mutta jotenkin sen käyttö on jäänyt vähäiseksi.

Mutta!

Nyt olen bongannut kynsilakkasarjan, jonka kanssa ei suihkeita tarvita!

Lumene Natural Code Nail Styler - lakat nimittäin kuivuvat muutamassa sekunnissa, pysyvät kohtalaisen hyvin ja värejä on joka lähtöön (16 erilaista)! Upeita värejä ovatkin. Kaikkein parasta tässä tökötissä on, että hinta on aivan naurettava! Ostopaikasta riippuen, siinä 3 ja 4 euron välillä yleensä. 

Itse omistan ällövaaleanpunaisen Sweetien, tumman sinisen Blue Starin, glitterin Go Glitteryn, pinkin Make Impactin sekä punaisen Stand Outin. Nam! Seuraavaksi haluan ainakin pinkin Pink Punkin ja sinisen Live It Upin.
 
NetAnttila.com:ssa 3,20e / kpl 26.2. asti!


Kuva: http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=1444&productId=401935&shopId=12653&compartmentId=13157&categoryId=3183910&catalogId=1444&ddkey=CategoryDisplay#

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti