tiistai 14. helmikuuta 2012

Sinkun Ystävänpäiväopas.

Mä rakastan mtv3.fi/helmi-sivustoa! Sieltä bongailee aina mielenkiintoisia & viihdyttäviä artikkeleita, ja uusia tulee taukoamatta! No, lähes taukoamatta. Sivuston esittelemät "tutkimukset" ovat vähän sitä sun tätä, mutta tutkimuksen kohteetkin taitavat olla sitä sorttia, että ihan sama.

Tänään bongasin sivustolta Sinkun Ystävänpäiväoppaan! Jee, loistavaa! Tämähän on todellinen "Kuinka selvitä Valentine's Daysta hyppäämättä kaivoon" - opas, jei!

Täältä pesee:


Muistatko Sinkkuelämää-Samanthan, joka vauvajuhlissa käytyään päätti järjestää "minulla ei onneksi ole vauvaa" -kutsut? Vielä ehdit kerätä sinkkuystäväsi kasaan ja pitää "suhteettoman onnellinen" -bileet! (En muista. Onneksi pidän enivei joka viikonloppu sinkkunaisten apinakännipartyt sinkkuystäväni kanssa, hahah!)


Romanttinen ilta itsesi kanssa. Koska sinä olet itsesi paras ystävä ja elinkumppani, vie itsesi syömään, vaahtokylpyyn tai elokuviin. Tarjoudu maksamaan itsesi puolesta, ja osta itsellesi lahja. (Ihanaa! Kunpa en olisi kipeä! Taidankin mennä piiitkään kuuumaan suihkuun, pumpuloida itseäni kaikilla ihme tököteillä ja puhtaalla yöpuvulla. Voisi hakea Siwasta jäätelöä.)


Katso pelkkiä action-elokuvia tai tuijota Legolasta Taru sormusten Herrasta -trilogiassa. Älä uhraa ajatustakaan romanttisille komedioille tai muulle hömpälle. (Poliisit tänään Ruutu.fi:stä <3 Ne Poliisit on muuten niin kuumia! Hothothot. Harmi että katsoin eilen Californicationin, sekin olisi sopinut tähän päivään, David on ehkä maailman ihanin mies. Siis kuumin mies maan päällä, toisin sanoen.)

Kirjoita kirje itsellesi vuoden päähän. Kerro, mitä tunnet tänä ystävänpäivänä: kaipaatko suhdetta, oletko onnellinen, mitä haluaisit saavuttaa, ärsyttääkö ystävänpäivä? Sinetöi kirje. Avaa se ensi vuoden ystävänpäivänä ja katso, ovatko fiiliksesi muuttuneet. (No.)

Osta suklaata. Syö kaikki itse. (Niin.. Jäätelöä vai suklaata?)


Koska muut käyttävät kamalasti rahaa lahjoihin ja treffeihin, tuhlaa sinä itseesi. Käy jossakin ihanassa hoidossa tai kokeile uudenlaista liikuntatuntia. Varaa aikaa vain sinulle, tai ota ystäväsi mukaan! (Kunpa en olisi kurkkukeuhkokuolemantaudin kourissa...)


Anna aikaa heille, joilla ei ole ketään. Vieraile pitkästä aikaa mummolassa tai sukulaisissa. Käy paikallisessa soppakeittiössä tai eläinsuojassa kysymässä, voisitko tehdä jotakin auttaaksesi heitä. Jos sinulle tarjotaan siivousvuoroa, tartu siihen. (Kiva ajatus! Mummolaa ei kylläkään enää ole. Äiteen tykönä olisi toki voinut piipahtaa, ellei olisi ihan näin huonossa jamassa.)


Jos et todellakaan kaipaa juhlintaa, käytä aikasi hyödyksi: järjestä kirjahylly, kuuraa lattiat, vaihda huonekalujen paikkaa. Ah, ihana koti! (Joo tervetuloa sydänlihastulehdus vaan. Ensi viikolla sitten!)


Elä niin kuin normaalistikin: unohda koko turha ystävänpäivä! (Eieieheei! Tollai ny voi tehdä.)


Ilahduta toista ystävänpäivää yksin viettävää ystävääsi – lähetä hänelle työpäivän piristeeksi kukkia! (Kukat on kalliita. Kortteja piti lähettää, mutta ne on edelleen postittamatta! Oon niin saamaton välillä, että hävettää. Ehkä mä saan ne ensi viikolla postiin. Faktahan siis on, että postitan noi, vaikka tekisin sen Juhannuksena, niin mä pirulauta teen sen.)

Kyllähän näiden avulla selviää! Nyt koira ulos & ehkä vähän Siwailemaan, heh...

1 kommentti:

  1. Ja niin, pitihän se minunkin liittyä tänne lukijaksi! Aivan mahtavaa tekstiä kirjoitat!
    Ja ehkä itse pääsen tätä kautta katsomaan millaista se sinkkuelämä onkaan, itse kun olen seitsemättä vuotta jo parisuhteessa :).

    Ja todella mielenkiintoista pohdintaa sulla nuissa ensimmäisissä postauksissa. Se on jännä, miten pelimiehet eivät kestä samalla tasolla olevaa naista :D.
    Mutta sulla on aivan loistava asenne, pidä siitä kynsin ja hampain kiinni!

    Ja pikaista paranemista, niin pääset sitten jälkikäteen hemmottelemaan itseäsi paremmin ^_^.

    VastaaPoista