tiistai 14. helmikuuta 2012

Garnierin B.B. Cream.

Kovin monelta ei ole voinut mennä ohi tämä Garnierin uusin tulokas:

Garnierin Miracle Skin Perfector 
B.B. Cream



Olen mainoksen uhri, myönnän kaiken. Ostin siis kyseisenlaisen putelin Light-sävyisenä Sokokselta (13,50e), enkä yhtään kadu ostostani! Ensin ajatus lähti Karkkipäivän blogikirjoituksesta, sitten tuli näyte Me Naisten välissä, eikä kauaa mennyt kun olinkin ostoksilla.

En ole koskaan kokeillut sävyttävää päivävoidetta, joten en osaa sellaiseen verrata. Mömmö on kuitenkin kivempaa levittää kuin perusmeikkivoide, sillä tämä ei ole niin paksua eikä peittävää, joten ei ole kauheasti väliä, miten päin sitä naamarinsa hieroo. Jotenkin tuotetta tulee helpommin laitettua, kun sitä voi vain ohimennen vetäistä kuin mitäkin perusrasvaa. Tuote tekee ehdottomasti terveemmän ja eloisamman näköiseksi! Ilman mitään mömmöjä olen sellainen ihana zombie.

Olen kokenut tuotteen arkikäytössä tarpeeksi peittäväksi jopa tälle takamurrosikäiselle finninassulleni. Jos olen menossa oikeasti johonkin oikeiden ihmisten ilmoille, pistän kaksi kerrosta. Ja kun lähden radalle niin vedän ensin BB:tä kerroksen tai kaksi, ja sitten todella ohuen kerroksen meikkivoidetta päälle.

Jos on vailla jotain, mikä tekisi nopeasti (elävän) ihmisen näköiseksi, mutta meikkivoiteen kanssa pelaaminen tuntuu tukkivan ihohuokoset tai muuten vaan tosi raskaalta, tässä voi olla vastaus.

2 kommenttia:

  1. Minultakin on tulossa tästä tuotteesta postaus, kunhan saan ensin tuotteen testaukseen. Toivon todella, että pitäisin tuosta, sillä olen niin laiska meikkaamaan, että meikkivoidetta tulee käytettyä vain juhlissa tms. spesiaalitilanteissa. Peruspäivämeikkini on vain ripsiväri, aurinkopuuteri, poskipuna. Ihana blogi sinulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ainakin siltä, että tää voisi olla juurikin sulle sopiva mömmö! :) Kiitos!

      Poista