maanantai 27. helmikuuta 2012

H&M:n herkut.

Eksyin H&M:n nettisivuille tutkimaan kevään suuntauksia, ja kyllä miellyttää! Kivoja värejä ainakin on tulossa muotiin. Ah, superpinkkiä & tumman sinistä <3 Superpinkin käyttäminen ei siis ole ennenkään vaatinut mitään muotivirtauksia, mutta nyt kun se on tosi trendikästä niin sehän tarkoittaa valikoiman kasvamista. Eli lisää shoppailtavaa minulle! Bleisereitä, kapeita housuja, mekkoja ja tolppakorkoja, oukei.

Olin aivan myyty heti kun näin tämän:



Siis oomaigah miten kaunis mekko! Tätä on aivan ehdottomasti pakko päästä kokeilemaan kauppaan. En siis tilaa netistä, kun olen tämmöinen sekasikiö, että sopiva koko voi olla mitä tahansa 38 ja 42:n väliltä. Toi väri on uusin löytöni, ja todellinen ihastus. Tässä mekossa erityisesti pidin tuosta rypytysmeiningistä, jolloin mekkoa voi käyttää myös tällaiset normaalin kokoiset ja muotoiset ihmiset.

Toi kietaisu-yläosa korostaa yleensä kivasti ainoata kehoni osaa, jossa on jotain korostettavaa.

Miten musta jotenkin tuntuu, ettei mekko näytä ihan tolta mun päälläni..? Ei voi tietenkään siis johtua muusta kun että mulla on pidempi tukka kun tolla mallilla.



Toinen samasta värimaailmasta:



Tässä on samat rypytys- ja kietaisuhommat, jotka miellyttävät silmää. Toivottavasti tätäkin pääse hypistelemään ja kokeilemaan kaupassa livenä.




Ja asiaan kuuluva kynsilakkakin bongattu! 8)

Olisi mielenkiintoista kokeilla näitä H&M:n lakkoja. Ovat aika edullisia, n. 4e maksavat. Joku on joskus sanonut, että ne kuivuvat nopeasti purkkeihinsa, mene ja tiedä.


Tummansinisen ohella mielenkiintoni suuntautuu voimakkaasti pinkkiin. Pinkki on siis ehdottomasti kestosuosikkini.


Muotiin ovat näyttäneet tulleen tämmöiset värikkäät pöksyt. Se, onko ne hienoja vai ei, on toinen juttu. :D Tekisi enivei mieli kokeilla, miltä nämä näyttää päällä.

Tai siis tältähän ne näyttävät:
Hahah. Saattaisin enemmänkin lähennellä teurastamolle matkalla olevaa sikapossua. Sekin siis johtuisi vaan hiusten pituuserosta.





Toisen mallisiakin housuja löytyy pinkissä värissä. Aika kireiltä vaikuttavat, näihin ahtauduttuani saisin varmaan ilmaisen kuljetuksenkin sinne teurastamolle...









Ja näihinkin tottakai asiaan kuuluva kynsilakka:




... Ja hiussomiste! Tää on jotenkin niin ällöihana, että todennäköisesti pakko hankkia. Pääpannoista en syty, mutta tämmöisistä tykkään, jotka voi pistää nutturan juurelle.




 
Pinkit kengätkin tottakai löytyi. Vasemman puoleiset ovat ihan kivan näköiset, oikean puoleisista en täysin vakuuttunut...


Että sellaisia herkkuja tällä kertaa!

2 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä nuo paita ja mekko, sinisen eri sävyt miellyttävät omia silmiäni kovasti ^_^.
    Tosin itselläni on nuiden kietaisu-juttujen kanssa päin vastoin, ne eivät vaan istuisi yläkropasta, kun siellä ei mitään ole :/.
    Harmittaa, kun tuo pusero olisi ollut niin kiva...

    VastaaPoista
  2. Hmm.. Toivottavasti mulle käy parempi tuuri kietaisu-hommeleiden kanssa! En muista että olisi hetkeen ollut mitään tollasta vaatetta, saattaa olla ettei enää istukkaan samalla tavalla kun muutama vuosi sitten. :D Asia selvinnee huomenna.. (;

    VastaaPoista