maanantai 20. helmikuuta 2012

Maanantaikappaleet.


Koska nyt on maanantai, ja maanantainahan tunnetusti kaikki hommat ja jutut menee ihan tosi putkeen, niin tuli mieleeni niin kutsutut "maanantaikappaleet". Siis maanantaimieskappaleet.


"Maanantaikappale: Viallinen tai heikkolaatuinen tuote. Sanotaan, että maanantai on perinteinen krapulapäivä, jolloin tuotannosta tulee tavallisesti enemmän sutta." Näin sanoo meille Urbaani Sanakirja.


Noin 98,9% miehistä on muuten saletisti saaneet alkunsa maanantaina. Eihän ne muuten voisi olla tollasia.


Huopatossu Mononen (Kuka?) on tehnyt biisinkin aiheesta. Maanantaikappale on kyllä nimensä mukaisesti todellakin yhden sortin maanantaikappale.




Helmi.fi on listannut miesten viisi törkeintä tapaa

Nämä ovat:

1. Katala Facebook-käyttäytyminen, esim. lirkkuttelu Fb:ssä
2. Päälle puhuminen
3. Nimimuistin pätkiminen
4. Kaverien tyttöystävien / ihastusten iskeminen
5. Ivalliset kommentit
 

 ...
Hei haloo.


Mun mielestäni TOP 5 kuuluisi näyttää enemmänkin tältä:

- Puhelinnumeron ruinaaminen, kun ei edes ole aikomustakaan soittaa about ikinä.

- Puhelinnumeron pihtaaminen, kun on 10 minuuttia aikasemmin avauduttu siitä, miten halutaan ehdottomasti tavata uudestaan koska nainen on niin uskomattoman ihana ja näin.

- Ollaan niin kuin ei oltaiskaan, otetaan ilo irti, pyydetään muijaa pyytämään itseään fb-kaveriksi, halutaan ehdottomasti vaihtaa numeroita, ja kaikki tämä sitä varten, että nainen voi fb-kaveruuden synnyttyä lukea miehen seinältä tämän olevan parisuhteessa.

- Muijien julkinen pokaaminen ja jopa heidän koteihinsa raahautuminen aivan avoimesti, vaikka puolet julkisen paikan läsnäolijoista on tuttuja tai puolituttuja, ja kotona on vähintään avovaimo, ellei lapsikin.

- Perus- tai nippelitietojen valehteleminen huvin vuoksi. "Mää asun siis niinku Kuopiossa, oon niinku siel töis sellases firmas kato..." "Ai, ihme kyllä että puhut tän mestan murretta ja tiedän että opiskelet täällä." Turha edes yrittää muuten. Tai no, ei se turhaa ole ollut. Mutta turha luulla että meitä kovin kauaa voi kusettaa.

En tiedä mihin järjestykseen näitä pistäisi, olkoot siis kaikki vaikka tasapuolisesti numero 1:siä.

... Uskomattomia kusipäitä tullut muuten vastaan lähiaikoina. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti