tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä!

Niin.

Tänäänhän on Ystävänpäivä!


Jee, kivaa tätä päivää Ystäville. Joita minullakin onneksi vielä on. Ainakin tämä yksi, josta Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaanikin niin kivasti laulaa biisissään Ystävänpäivä. Se luokseni jää!

Maailmallahan tänään on Valentine's Day... Rakkauden päivä. Ylä-asteella ulkomailla asuessani 14.2. sai ostaa ruusun sekä kirjoittaa siihen vastaanottajan nimen ja luokan. Sitten oppilaskunta kiikutti ruusuja ympäri koulua eikä lähettäjä ehkä koskaan saanut tietää. Aika sulonen idea toisaalta, mutta silloin 13-15-vuotiaana se tuntui aivan helvetin kiusalliselta. (Ei siis todellakaan sillä, ettäkö minä olisi koskaan yhtään ruusua tuolloin saanut.)

On muuten ensimmäinen Valentine's Day ilman Valentinea vuosiin. Hyvin tää näinkin näyttää sujuvan, mikäs tässä ollessa. Onneksi oon tällä hetkellä niin kipeä, etten voi nousta sängystäni melkein lainkaan, niin ei kyllä yhtään harmita, ettei ole ketään kyhnäämässä kyljessä tai tulossa töistä kotiin kysymään, että "oleksää siis maannu koko päivän sielä sänkys?!" ... Olen. Todellakin olen.


 Loppukevennys <3 :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti